Блог

 • 6 начина да бъдеш в добра форма през лятото

  Здравей!

  Понякога изпитваме големи трудности да открием най-добрите и ефективни начини, които ни карат да се чувстваме и изглеждаме добре. Споделяме топ 6, които ще ти помогнат да се поддържаш в добра форма. Опитай ги и ще видиш, че ще ти донесат желания ефект.

   

  Сутрин преди закуска изпий една чаша вода с лимон

  научи повече
 • Печелившите в Играта

  Здравейте!

   

  Тъй като много обичаме да раздаваме подаръци, направихме нашата цветна и забавна игра, в която трябваше да отговорите на въпроса: Какво меню предпочитате - Стандарт с месце или Веджи? 

   

  научи повече
 • Най-ценното нещо, което можеш да направиш за себе си <3

  Здравей!

  Желая ти жизнен вторник <3

   

  Всички съвременни хора сме ангажирани с хиляди неща всеки ден, но колкото и да сме заети - преди всичко е нужно да се погрижим за себе си. 

   

  научи повече
 • Лимецът - една от най-пълноценните храни

  Що е лимец и има ли той почва у нас? Има и още как! Още от тракийско време, едно растение, днес класифицирано като дива пшеница, е било на особена почит. В миналото тази култура се е използвала масово, но към началото на 20-ти век е била изместена от обикновената хлебна пшеница поради по-високите й добиви. Това обаче не означава, че лимецът отстъпва челната позиция и в класацията по качество. Учудващо или не, това е една от най-пълноценните храни, която превъзхожда по качества и енергиен състав останалите видове пшеница!

  научи повече

Страници

>

Количка