За нас | The Catering

За нас

The Catering Company е нашата мечта в действие - светът да бъде едно по-добро място за живеене. За близо 6 години The Catering се превърна в една от най-разпознаваемите и обичани кетъринг компании във Варна, за което благодарим от сърце на всеки един наш клиент, който ни избира за своите специални събития! Мечтата, която имахме се сбъдна - да правим нещо хубаво за хората като бъдем част от най-специалните ви и красиви моменти, допринасяйки те да бъдат още по-прекрасни и вълнуващи.

The Catering Company е бързо развиваща се модерна и иновативна кетъринг компания, известна с високото качество, стил и естетика на своите продукти. Компанията работи с най-добрите и висококчествени продукти на пазара.

Представяме ви част от нещата, с които можем да ви бъдем полезни:

Богато КЕТЪРИНГ МЕНЮ - Разполагаме с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов. Менюто включва изобилие от хапки, тарталети, предястия, сладки изкушения, палачинкови рулца от лимец и много други .

Обордуване - Предоставяме цялостно парти оборудване и организация на малки и големи събития.

Консултация - Правим предварителни срещи и консултации, на които се запознаваме с вашите предпочитания и представа за събитието, даваме нашето професионално мнение, идеи и от опита ни до сега-винаги се получава повече от прекрасно и надхвърлящо представите ви.

Индивидуално меню - Изготвяме индивидуално меню, като имаме възможност да реализираме почти всяка идея и жеалние.

Професионално обслужване - Предоставяме професионално обслужване за всякакъв тип събития.

 

Професионално озвучаване - За Вашите бизнес събития, рожден ден, сватба, фирмено парти  - предоставяме професионално озвучаване.

 

Балони - За вашите специални лични и бизнес събития осигуряваме бутикова уникална украса от балони.

 

Сватба

 

Абитуриентски бал

 

Рожден ден

 

Детски рожден ден

 

Моминско парти

 

Ергенско Парти

 

Корпоративни събития

 

Фирмени партита

 

Тийм Билдинг

 

Семинари

 

Обучения

 

Кафе Пауза
 

Това, с което най-много се гордеем е революционно новия ни подход в кетъринга - кетъринга вече не е само за големи събития. При нас са добре дошли абсолютно всички клиенти - от поръчка на едно плато хапки за малко събиране с приятели до големи корпоративни събития. Обслужваме с еднакво качество и ниво както по-малките, така и по-големите събития и клиенти. Защото за нас всеки един човек е важен. Обичаме всеки един наш клиент и сме дълбоко благодарни за огромното доверие, одобрение, любов и подкрепа на всички ви.

 

Всичко необходимо за вашите стилни, блестящи, красиви събития с много финес, вкус и любов!


Вкусно, красиво, качествено, приготвено с любов - това е The Catering Company!

 

Благодарим ви за доверието и любовта! Благодарим ви, че ни избирате!

 

-Екипът на The Catering

 

#кетъринг варна #кетъринг за сватба #кетъринг за бал #кетъринг за бизнес

 

 

 

Каква е

нашата мисия

 

Нашата мисия е ден след ден да правим най-доброто, за да обогатяваме живота на на нашите клиенти с вкусна и здравословна храна, която приготвяме истински с много старание и любов. Изключително сме щастливи, че все повече хора ни се доверяват както за своя здравословен обяд, така и за своите събития.

 

За нас е чест и удоволствие да бъдем красива и стилна част от толкова много прекрасни поводи и партита!

 

The Catering Company e нашата реализирана мисия и мечта да правим света едно по-добро място.

 

Благодарим от сърце на всеки един от нашите партньори, че сме заедно!

 

Нашите невероятни клиенти са нашето най-голямо вдъхновение. Вие давате смисъл на всичко, което правим, давате ни желанието да продължаваме да го правим все по-добре, да добавяме все нови и полезни неща като проекта със здравословното обедно меню, като парти оборудването, което е една от най-новите услуги, като новата ни кетъринг линия.

 

И най-важното за нас е, че се превърнахте не само в хора, които обичат и ценят това, което правим, а вие също се превърнахте в наши партньори в сбъдването на мечтата ни светът да бъде по-добро място

 

Благодарим от сърце!

 

Хари Филипова и Екипът на The Catering Company