Кафе Пауза

Кафе пауза с ароматно качествено кафе, меню от качествени продукти, професионално обслужване - с удоволствие, внимание и професионализъм се грижим да имате най-доброто.

 

Осигуряваме:

 

✔Вкусно и красиво кетъринг меню- Разполагаме с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов. Менюто включва изобилие от хапки, тарталети,сладки изкушения, палачинкови рулца, предястия и много други . Имаме и здравословен кетъринг, който включва хапки със супер храни и иновативни мусове като мус от авокадо, морковен мус, мус от грах, яйчен мус, солени изкушения от лимец, сурови десерти, предястия, плодови плата и много други.

 

✔Парти обородуване за малки и големи събития.

 

✔Консултация - Правим предварителни срещи и консултации, на които се запознаваме с вашите предпочитания и представа за събитието, даваме нашето професионално мнение, идеи и от опита ни до сега- винаги се получава повече от прекрасно и надхвърлящо представите ви.

 

✔Индивидуално меню- Изготвяме индивидуално меню, като имаме възможност да реализираме почти всяка идея и желание.

 

✔Професионално обслужване за всякакъв тип събития.

 

За въпроси и повече информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0885611940 или ни пишете не е-мейл: info@thecatering.bg

 

Вкусно, красиво, качествено, приготвено с любов - това е The Catering Company!