За нас

Здравейте!

Казвам се Харитина Филипова и съм Мастър Шеф на The Catering Company.

 

The Catering Company е кетъринг компания, която постави началото си във Варна преди повече от година. Тя  е плод на една мечта, която имахме - да правим нещо хубаво за хората като бъдем част от най-специалните ви и красиви моменти, допринасяйки те да бъдат още по-прекрасни и вълнуващи. Представям ви част от нещата, с които можем да ви бъдем полезни:

 

The Catering Company е млада, модерна и иновативна кетъринг компания, известна с високото качество, стил и естетика на своите продукти. Компанията работи с най-добрите и висококчествени продукти на пазара.

 

Разполагаме с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов. Менюто включва изобилие от хапки, тарталети, сладки изкушения, палачинкови рулца, предястия и много други . Имаме и здравословен кетъринг, който включва със супер храни и иновативни мусове като мус от авокадо, морковен мус, мус от грах, яйчен мус, солени изкушения от лимец, сурови десерти, предястия, плодови плата и много други. 

 

Един от най-новите и успешни проекти на The Catering  e здравословното обедно меню, което няма аналог. Изключително качествена и разнообразна храна, която се приготвя с продукти от местни производители, сезонни плодове и зеленчуци с български произход, вкусове от световната и българска кухня, много билки, подправки и изобилие от супер храни. Правим доставка до дома и офиса всеки делничен ден и по този начин улесняваме стотици хора като им поднасяме един питателен и вкусен обяд на място.

 

Едно от нововъведенията на компанията е предоставянето на цялостно парти оборудване и организация на събития.

 

Правим предварителни срещи и консултации, на които се запознаваме с вашите предпочитания и представа за събитието, даваме нашето професионално мнение, идеи и от опита ни до сега-винаги се получава повече от прекрасно и надхвърлящо представите ви. 

 

Изготвяме индивидуално меню, като имаме възможност да реализираме почти всяка идея и жеалние.

 

Предоставяме професионално обслужване за всякакъв тип събития.

 

Вкусно, красиво, качествено, приготвено с любов - това е The Catering Company!

 

 

 

Каква е нашата мисия

Нашата мисия е ден след ден да правим най-доброто, за да обогатяваме живота на на нашите клиенти с вкусна и здравословна храна, която приготвяме истински с много старание и любов. Изключително сме щастливи, че все повече хора ни се доверяват както за своя здравословен обяд, така и за своите събития.

За нас е чест и удоволствие да бъдем красива и стилна част от толкова много прекрасни поводи и партита!

The Catering Company e нашата реализирана мисия и мечта да правим света едно по-добро място. 

Благодарим от сърце на всеки един от нашите партньори, че сме заедно! 

Нашите невероятни клиенти са нашето най-голямо вдъхновение. Вие давате смисъл на всичко, което правим, давате ни желанието да продължаваме да го правим все по-добре, да добавяме все нови и полезни неща като проекта със здравословното обедно меню, като парти оборудването, което е една от най-новите услуги, като новата ни кетъринг линия.

И най-важното за нас е, че се превърнахте не само в хора, които обичат и ценят това, което правим, а вие също се превърнахте в наши партньори в сбъдването на мечтата ни светът да бъде по-добро място

Благодарим от сърце! <3

Хари Филипова и Екипът на The Catering Company

>

Количка