За нас | The Catering Company

Свържете се с нас: 088 561 1940

Последвайте ни:

Вие сте тук

За нас

Здравейте!

Казвам се Харитина Филипова и съм Мастър Шеф на The Catering Company.

The Catering Company е кетъринг компания, която постави началото си във Варна преди повече от година. Тя е плод на една мечта, която имахме - да правим нещо хубаво за хората като бъдем част от най-специалните ви и красиви моменти, допринасяйки те да бъдат още по-прекрасни и вълнуващи. Представям ви част от нещата, с които можем да ви бъдем полезни:

The Catering Company е млада, модерна и иновативна кетъринг компания, известна с високото качество, стил и естетика на своите продукти. Компанията работи с най-добрите и висококчествени продукти на пазара.

 

Кетъринг Меню. Разполагаме с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов. Менюто включва изобилие от хапки, тарталети, сладки изкушения, палачинкови рулца, предястия и много други . Имаме и здравословен кетъринг, който включва със супер храни и иновативни мусове като мус от авокадо, морковен мус, мус от грах, яйчен мус, солени изкушения от лимец, сурови десерти, предястия, плодови плата и много други.


 Оборудване и украса. Предоставяме на цялостно парти оборудване, украса, декорация и организация на събития.
 

Безплатни консултции. Правим предварителни срещи и консултации, на които се запознаваме с вашите предпочитания и представа за събитието, даваме нашето професионално мнение, идеи и от опита ни до сега-винаги се получава повече от прекрасно и надхвърлящо представите ви.

 

Индивидуално меню. Изготвяме индивидуално меню, като имаме възможност да реализираме почти всяка идея и жеалние.

 

Професионално обслужване. Предоставяме професионално обслужване за всякакъв тип събития.

 

Вкусно, красиво, качествено, приготвено с любов - това е The Catering Company!

Каква е

нашата мисия

 

Нашата мисия е ден след ден да правим най-доброто, за да обогатяваме живота на на нашите клиенти с вкусна и здравословна храна, която приготвяме истински с много старание и любов. Изключително сме щастливи, че все повече хора ни се доверяват както за своя здравословен обяд, така и за своите събития.

 

За нас е чест и удоволствие да бъдем красива и стилна част от толкова много прекрасни поводи и партита!

 

The Catering Company e нашата реализирана мисия и мечта да правим света едно по-добро място.

 

Благодарим от сърце на всеки един от нашите партньори, че сме заедно!

 

Нашите невероятни клиенти са нашето най-голямо вдъхновение. Вие давате смисъл на всичко, което правим, давате ни желанието да продължаваме да го правим все по-добре, да добавяме все нови и полезни неща като проекта със здравословното обедно меню, като парти оборудването, което е една от най-новите услуги, като новата ни кетъринг линия.

 

И най-важното за нас е, че се превърнахте не само в хора, които обичат и ценят това, което правим, а вие също се превърнахте в наши партньори в сбъдването на мечтата ни светът да бъде по-добро място

 

Благодарим от сърце!

 

Хари Филипова и Екипът на The Catering Company

 

 

 

Направете запитване

 
1 Start 2 Complete